Výstava

11.02.2013 15:20

 

 

V zajetí motocyklů.

04. 02. - 24. 02. 2013

Luxusní motorky, svět na dvou kolech, design, síla, adrenalin, zajímavosti i příslušenství – to je exkluzivní výstava ze světa motocyklů, kterou můžete shlédnout od 4. do 24. února 2013 v obchodním a společenském centru Arkády Pankrác v Praze. Navíc můžete vyhrát zbrusu nový skútr Yamaha v hodnotě 60.000 Kč.

Hrajte s námi v online soutěži o skvělé ceny!

Uvidíte stroje legendárních značek jako Harley Davidson, Indian nebo Victory, slavnou italskou značku Bimota, která se teprve před nedávnem vrátila zpět na scénu ale i britskou stálici čtyřtaktních motocyklů Norton a další exponáty.

Pro návštěvníky centra bude také po celou dobu výstavy otevřen speciální motofotoateliér, kde si mohou zájemci pořídit parádní vzpomínkovou fotografii u foto stěny s tříkolkou Screamer a motocyklem Victory. Vaší pozornosti by určitě neměla uniknout ani expozice MotoGP se závodními speciály jezdce Karla Abraháma. Více než deset tematických scenérií napříč celou pasáží centra předvede i stálice na trhu, značky Triumh, Ducati, Honda, Suzuki, KTM, Yamaha nebo populární značku tříkolek Morgan. V Arkádách se představí i tradiční český výrobce Jawa.

Navíc se v rámci výstavy můžete zúčastnit soutěže o skútr Yamaha v hodnotě 60 000 Kč. Pokud na něm budete chtít z Arkád odjet domů, musíte v nejlepším čase seskládat profesionální kufříkovou sadu klíčů USAG.

Aktuální pořadí k 10.2.2013 zde.

Hlavním mediálním partnerem výstavy „V zajetí motocyklů“ je magazín Playboy.