Moje vybavení.

Tak nejdříve seznam doplňků pro motorku:

1.      Padáky Od MOTO S&P typ TN452 - no ikdyž to vypadalo jednoduše, tak to nakonec dělal mechanik, nám se nepodařilo povolit jeden šroub ktrý prochází skříní motoru. Byl zapotřebí trubkový klíč, ořech se tam nevešel.

2.      Gipro

3.      Topcase včetně nosiče

E370G730 GIVI

4.      Cestovní vak Louis 70L

5.      Zámek na kotouč s alarmem

XENA xx14 nerez

6.      Zásuvka 12V na palubce

7.      Držáky Ram na nádobky spojky a přední brzdy

8.      Vyhřívané rukojeti Oxford original

9.      Kamera

HD DRIFT

10.   Rampa pod štítkem

MIgsel GPS mount

11.   Led pásky pod světlomet

12.   Deflektory

Acerbis rally brush černé včetně spoileru. Originály od Hondy pro mojí moto jsem nechtěl, protože se montují na kapotu pod zrcátka a to mi jako ochrana před deštěm přišlo nějak daleko od řídítek. Montáž byla celkem jednoduchá – od chvíle co jsme s Bastitem začali používat hlavu na místo síly. Hliníkovou objímku řídítek jsme lehce zbrousili aby se lépe zasouvala do deflektoru. Dokoupil jsem dva imbusové šrouby 6x60 které prochází deflektorem, závažíčkem a drží v původním uchycení závažíčka. Postup montáže, objímku nasadit na řídítka na objímku nasadit deflektor, prostrčit šroub a chytit matku (neutahovat). Do druhého konce deflektoru nasadit hliníkovou vložku prostrčit šroub, nasadit závažíčko a zašroubovat do řídítka. Deflektor se u objímky lehce zkroutí (materiál je pevný ale přitom pružný) zkontrolovat páčku zde v deflektoru nedrhne a lze ji snadno uchopit a pak všechno dotáhnout. Potom přes dvě vložky přišroubovat spoiler. Jak to vypadá můžete vidět v galerii.              

13.   Řetěz s bezpečnostním zámkem

Řetězový zámek Tokoz 2m 4kg

14. Prodloužení předního blatníku

Vybavení pro mě:

1.      Helma Caberg sintezi - váha v normě (je to vyklápěčka), docela dobrej ventilační systém, sluneční clona a bradový deflektor. Cekem snadno vyjímatelné vystýlky. 

2.      Rukavice Extreme L - For Bikers

3.      Kalhoty Adventure Trip – For Bikers - mají zipy na stehnech, ale pokud sedíte tak to stejně nevětrá. Certifikované chrániče na kolenou a na bocích.

4.      Bunda Adventure Trip – For Bikers - zipy na rukávech, zipy na prsou a možnost odklopit skoro celá záda, tak tohle se jim povedlo, perfektně to větrá. Chrániče loktů a ramen, ten zádový jsem vyndal a jezdím s páteřákem. A nebo v krunýři viz bod 5. 

5.      Chránič těla Dat –Ex Racing

6.      Boty TCX infinity - goratexové botky nohy se v nich nepotí a ani celodení trek v 35°C je nedonutil zapáchat. :-)

7.      Funkční prádlo - co dodat, prostě být v suchu je pohoda.